İstanbul için öğleden sonraya saat verildi! Kar yağışı değil…

İstanbul için öğleden sonraya saat verildi! Kar yağışı değil…

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yağış bekleyen İstanbulluya bugün öğleden sonrası için saat verdi. Ancak bu sefer gelen kar yağışı olmayacak. İşte Kerem Ökten’in İstanbul uyarısı…

Ocak ayının gelmesiyle birlikte yurdun dört bir yanında kar yağışı beklentisi de arttı. Sıcaklıklar git gide düşerken özellikle mega kent İstanbul’a ilk kar yağışının ne zaman düşeceği merak ediliyor.

İstanbullu güzel haberi beklerken günün ilk saatlerinde uyarı Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’den geldi. Ökten, X hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul’a yağış müjdesini verdi ancak bu yağış kar yağışı olmayacak.

AKŞAMA KADAR DEVAM EDECEK

İstanbul’da bugün öğleden sonra yağışın etkili olacağını söyleyen Kerem Ökten, yağışın akşama kadar devam edeceğini de belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN