İstanbul'a 15 gün boyunca ücretsiz! Cüzdanlar cebinizde kalsın: İmamoğlu iyi haberi duyurdu

İstanbul'a 15 gün boyunca ücretsiz! Cüzdanlar cebinizde kalsın: İmamoğlu iyi haberi duyurdu

İstanbullular o büyük dertten kurtuldu! 15 gün boyunca ücretsiz olacak. 2017'den bu yana bekleniyordu. Cüzdanlar cebinizde kalsın. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu duyurdu...

İstanbul'da ulaşımın geliştirilmesi adına önemli bir adım atıldı. Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının ilk etabı olan ve 4 istasyondan oluşan 6,5 kilometrelik Çekmeköy-Samandıra metro hattı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla hizmete açıldı.

15 GÜN ÜCRETSİZ OLACAK

resim-2024-03-16-183124920.png

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında başlatılan Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi, ilk etabı tamamlanarak hizmete sunuldu. Bu yeni metro hattı, İstanbullular için büyük bir ulaşım kolaylığı sağlayacak.

İmamoğlu, bugün gerçekleştirilen törenle açılan Çekmeköy-Samandıra metro hattının ilk etapta 15 gün boyunca ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN