İstanbul'da 3 gün sürecek eğlence! İBB 19 Mayıs konserlerini açıkladı: Ünlüler resmen akın edecek

İstanbul'da 3 gün sürecek eğlence! İBB 19 Mayıs konserlerini açıkladı: Ünlüler resmen akın edecek

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının yıl dönümüne sayılı günler kala İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 gün sürecek olan konserlerin detaylarını paylaştı. Bayram coşkusuyla o ünlüler resmen İstanbul’a akın edecek. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının yıl dönümüne özel hazırladığı konserleri duyurdu. Tüm ülkede yaşanacak olan bayram coşkusu İstanbul’da da yaşanacak. Öyle ki İBB, bayram coşkusunu bir güne sığdırmakla kalmayıp tam 3 gün sürecek etkinlikler düzenliyor. Bu etkinlikler kapsamında ünlü şarkıcılar bayram coşkusuna eşlik etmeye gelecek.

yeni-proje-10.jpg

İSTANBUL’DA BAYRAM COŞKUSU 3 GÜN SÜRECEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının coşkuyla ve heyecanla kutlanması için yeni etkinliklerini açıkladı. Bu kapsamda tam 3 gün sürecek eğlenceler 17 Mayıs Cuma günü başlayacak. 3 gün boyunca birbirinden ünlü isimler Maltepe’de halkla buluşacak.

capture-20240514114625747.jpg

İŞTE KONSER DETAYLARI

????17 Mayıs

Simge

Selin

Çağan Şengül

Berkay Altuntay

????18 Mayıs

Pera

Skapova

Can Koç

Al’York

Arem Özgüç & Arman Aydın

????19 Mayıs

Edis

Hey Douglas ve Konukları

Gaye Su Akyol

Evrencan Gündüz

Güneş

Nova Norda

Evdeki Saat

Aybüke Albere

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN