İstanbul'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

İstanbul'da E-5 karayolunda makas atarak ilerlediği belirlenen bir sürücü kazaya neden oldu. Feci kazanın etkisiyle otomobil alev aldı. Olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini kaydederken üç kişide yaralandı.

Yurt genelinde yaşanan kazalara bir yenisi eklenirken sürücülerin seyir halindeyken hızına dikkat etmesi şart. 19 yaşındaki Muhammet E.A. E-5 karayolu Merter yönünde seyreden idaresindeki 34 ZJ 2533 plakalı cip yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı.

yeni-proje-11.jpg

OTOMOBİL ALEV ALDI

Yanmaya başlayan aracın sürücüsü çarpmanın etkisiyle yola fırladı. İhbar üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

yeni-proje-10.jpg

3 KİŞİ DE AĞIR YARALI

Ekipler, araçta yolcu olarak bulunan Erdem Ö, Eren G. ve Yusuf D’yi sıkıştıkları yerden çıkardı. Yaralılara ilk müdahaleleri sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılırken sürücü Muhammet E.A’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Eren G, Erdem Ö. ve Yusuf D. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

yeni-proje-12.jpg

ARAÇ ÇEKİCİ YARDIMIYLA KALDIRILDI

Kazaya neden olan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken E-5 kara yolunda trafik akışı bir süre yan yoldan sağlandı.

yeni-proje-13.jpg

"MAKAS ATARAK GELİYORDU"

Kazayı gören Arden Saral, "Okmeydanı istikametinden Bakırköy istikametine devam ederken sol şeritten siyah cip bir araç makas atarak geliyordu. Selektör atarak yol istedi benden. Sağ şerite geçtim ve aracı sadece takip ettim. İçinde 4 ya da 5 erkek arkadaş vardı. Hiçbirisinde emniyet kemeri takılı değildi.

Araç süratli şekilde önümden devam etti. Arkasından sadece yavaşça onu seyrettim ve Zeytinburnu istikametine geldiğimizde araç sağ taraftaki refüje vurarak sol taraftaki şerite geçti ve araç yanarak araç sürücüsü camdan dışarıya fırladı. Durum çok kötüydü, içler acısıydı. Ben bakamadım, araç yanıyordu" dedi.