İstanbul'da gazinoda cinayet: İki kuzene kurşun yağdırdı

İstanbul'da gazinoda cinayet: İki kuzene kurşun yağdırdı

Sarıyer’de gazinoya giden bir erkek, iddiaya göre birlikte olduğu kadınla aynı masada oturan iki kuzeni silahla vurdu. Saldırı sonucu bir kişi ölürken, diğeri de ağır şekilde yaralandı. Polis, saldırganı yakalamak için arama çalışması başlattı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesi Huzur Mahallesi’nde bulunan gazinoya, saat 02.45 sıralarında giden Yusuf H., iddiaya göre orada çalışan Burcu S. ile ilişki yaşamaya başladı. Olay günü gece saatlerinde yine gazinoya giden Yusuf H., bir süre eğlendikten sonra mekanın üst katına çıktı. Adam, Burcu S.nin iki kişinin masasında olduğunu görünce olay çıkardı.

BİRİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Burcu S. ile tartışan Yusuf H'nin arasına masada oturan Y.D. (22) ile Ömer Danış (28) girdi. Çıkan tartışma sonucu silahını çeken Yusuf H., amca çocukları olan Ömer Danış ve Y.D.’ye kurşun yağdırdı. Saldırganın ateş açması sonucu Ömer Danış göğsünden, Y.D. ise sırtından ve karnından ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından saldırgan Yusuf H. gazinodan çıkarak kaçarken, mekandakiler ise yaralıları taksiyle Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Hemen ameliyata alınan Ömer Danış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Y.D.’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

SALDIRGAN ARANIYOR

Öte yandan olay sonrası polis ekipleri çalışma başlattı. Bu çerçevede güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ve gönül ilişkisi yaşadığı Burcu S. ile görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, saldırganın Yusuf H. olduğunu tespit etti. Saldırganı yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Bahçelievler’deki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morgundan ailesi tarafından teslim alınan Ömer Danış’in cenazesi ise Arnavutköy’de cenaze namazının kılınmasının ardından uçakla memleketi Hakkari’nin Yüksekova ilçesine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN