İstanbul’da kar için kesin tarih verildi! Meteoroloji uzmanı paylaştı: Beyaz esaret etkisini gösterecek...

İstanbul’da kar için kesin tarih verildi! Meteoroloji uzmanı paylaştı: Beyaz esaret etkisini gösterecek...

İstanbul'da kar yağışı için tarih verildi. Meteoroloji uzmanı, o tarihi işaret ederek müjdeledi. Kışlıklarınızı çıkartmanın vakti geldi. O tarihten itibaren İstanbul'da beyaz esaret etkili olacak. İşte o tarih...

İstanbul için müjdeli haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Meteoroloji uzmanı sosyal medya üzerinden kar haberi verdi. O tarihte İstanbul'a kar yağacak.

İSTANBUL'A KAR GELİYOR

Sıcak bir yaz mevsiminin ardından kuraklık sorunlarıyla sık sık gündeme gelen İstanbul'da yeni bir müjde paylaşıldı. Barajlardaki doluluk oranlarının yüzde 50'nin üzerine çıkmasıyla beraber, bu kez de kar yağışı işaret edildi. Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kesin tarih paylaştı. İşte o tarihte İstanbul'a kar geliyor...

46c6d292f6312cf5b42e04488ace6f6d.jpg

KAR İÇİN KESİN TARİH

Kerem Ökten, birçok platform üzerinden hava durumlarını takip ediyor. Bu durumları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak halkı bilgilendiriyor. Son paylaşımında ise İstanbul için kar yağacak tarihi paylaştı.

Kerem Ökten'in paylaşımına göre, 11 Ocak 2024 tarihinde kesinlikle kar yağışı bekleniyor. İstanbul'da beklenen kar yağışına dair müjdeli haberi paylaştı. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten paylaşımında, "İstanbul'da Kar için kesin tarih veriyorum. 11 Ocak..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN