İstanbul'da lisede dehşet! 1 öğrenci bıçaklandı

Pendik’te bir lisede meydana gelen olayda 9. sınıf öğrencisi kız çocuğu, başka bir kız öğrenci tarafından okul tuvaletinde bıçaklı saldırıya uğradı. Yaralanan öğrenci hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren öğrenci ise gözaltına alındı.

Dehşete düşüren olay Pendik Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 9. sınıf öğrencisi S.S. isimli kız, başka bir kız öğrenci tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle okul tuvaletinde bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası aldığı bıçak darbeleriyle sırtından yaralanan S.S. isimli kız öğrenci çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

8401196.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Saldırı sonrası ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren kız öğrenci ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken yaralı öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN