İstanbul'da park kavgası büyüdü! 2 polis çıkan arbedede yaralandı: 3 gözaltı...

İstanbul'un göbeği Fatih'te çıkan park kavgası büyüdü! Polis ile şüpheliler arasında arbede çıktı! 2 polis yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı! O anlar böyle kaydedildi...

17 Mayıs'ta saat 17.30 sıralarında Fatih ilçesi Haseki Sultan Mahallesi'nde yaşanan olay, sivil polislere yönelik saldırıyla sonuçlandı. İddialara göre, bir aracın yol ortasına park edilerek trafiği engellemesi üzerine sivil polis ekipleri duruma müdahale etti. Polisler, aracın sahiplerinden aracı çekmelerini istedi.

Ancak, E.K., İ.H.K. ve A.K. isimli şüpheliler, polislerin uyarılarına rağmen tepki göstererek sivil polislere tehdit ve hakarette bulundu. Ardından çıkan arbedede, şüpheliler polis memurlarına yumruk attı. İki polis memuru, çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın kontrol altına alınabilmesi için polisler havaya uyarı ateşi açmak zorunda kaldı. Şüpheliler gözaltına alındı.

Araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ve uyuşturucu ayrıştırma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan E.K., İ.H.K. ve A.K., "Görevli Memura Mukavemet," "Hakaret," "Tehdit," "Kasten Yaralama" ve "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçlarından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN