İstanbul'da yangın: 19 kişi kurtarıldı

İstanbul'da yangın: 19 kişi kurtarıldı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, depo olarak kullanılan bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Dumanların binayı sardığı yangında, balkona çıkarak yardım çağrısında bulunan 19 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan 2 kişinin sağlık durumu ise kontrol altına alındı.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bulunan Denizköşkler Mahallesi'nde meydana gelen yangın olayı paniğe neden oldu. Saat 11.30 sularında, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı, mahallede yer alan 4 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Ancak hızla yayılan alevler, binanın diğer katlarına da sıçradı ve dumanlar bütün binayı sararak içerideki insanları mahsur bıraktı.

Avcılar'da yangın paniği: Can pazarı yaşandı - 2

Yangının büyümesiyle birlikte, binada bulunanlar güçlükle nefes alabildiler ve dışarıdan yardım çağrısında bulunmak için balkonlara sığındılar. Olay yerine gelen Avcılar İtfaiye ekipleri, hem yangını kontrol altına almak hem de mahsur kalanları kurtarmak için yoğun çaba harcadılar.

Avcılar'da yangın paniği: Can pazarı yaşandı - 3

19 KİŞİ KURTARILDI

Yangın esnasında, çoğunluğunu yabancı uyrukluların oluşturduğu 19 kişi itfaiye ekipleri tarafından dikkatli bir operasyonla kurtarıldı. Ancak dumandan etkilenen bazı kişiler sağlık ekiplerine teslim edilerek tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, kurtarılanların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Avcılar'da yangın paniği: Can pazarı yaşandı - 5

Olay sonrasında, yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı ve yangının neden kaynaklandığı konusunda araştırmalar devam ediyor.

Avcılar'da yangın paniği: Can pazarı yaşandı - 7

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN