İstanbullular 'Avrupa Yakası'na yeter Anadolu'ya da yap dedi' İBB yaptı! Boğaz manzaralı tesis açıldı: Sudan ucuz

İstanbullular 'Avrupa Yakası'na yeter Anadolu'ya da yap dedi' İBB yaptı! Boğaz manzaralı tesis açıldı: Sudan ucuz

İstanbulluların isteği üzerine Anadolu tarafına da yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yeni Boğaz manzaralı tesisi açıldı. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken mekan sosyal medyada paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

İstanbulluların bir isteği daha gerçek oldu. Avrupa Yakası'na açılan tesislere yeter diyen vatandaşlar bu kez Anadolu Yakası'na sosyal tesis kurulması talep edildi. Boğaz manzaralı yeni tesis menü fiyatıyla sosyal medyada viral oldu.

BOĞAZ MANZARALI SOSYAL TESİS

Enflasyon ve hayat pahalılığının yüksek olduğu dönemlerde sosyal tesisler büyük ilgi görüyor. Özellikle İstanbul gibi pahalı olan illerimizde vatandaşa nefes olmaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. Üsküdar Sahili'ne açılan Paşalimanı Sosyal Tesisi kafe konsepti ile müşterilerini ağırlıyor.

s-7ed0e4d7e611953e4d43529ebc977c9a2909c185.webp

MENÜ FİYATI ÇOK UCUZ

Üsküdar sahilinde boğaza karşı kahvenizi yudumlamak için harika bir tesis olan Paşalimanı müşteri akınına uğruyor. Sosyal tesise giden müşteriler, "Konumu çok iyi, deniz kenarında, içerisi çok güzel", "Sahilde bu keyfi yapmak çok güzel" ve "İnsanın içini açıyor, ferah." şeklinde yorumlar yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Paşalimanı Kafe hizmetinde, menü fiyatlarını minimumda tutuyor. Tesiste çay 9 TL, Türk kahvesi 25 TL, limonata 30 TL, tatlılar ise 40 TL'ye satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN