İstanbullulara ücretsiz İETT müjdesi! O belediye başvurana aylık abonman hediye ediyor

İstanbullulara ücretsiz İETT müjdesi! O belediye başvurana aylık abonman hediye ediyor

İstanbullulara ücretsiz İETT müjdesi verildi! O belediye başvuru yapan vatandaşlara aylık abonman hediye ediyor! Ücretsiz abonman fırsatı can suyu olacak...

NESİBE GÖVEN ATALAY

İstanbul'da yaşayanlara müjdeli bir haber geldi! Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul'da yaşayan vatandaşlara ücretsiz İETT abonmanı fırsatı sunuyor. Belediye, bu avantajdan faydalanmak isteyenleri mobil uygulama üzerinden başvurmaya davet ediyor.

ABONMAN ÜCRETİ CEBİNİZDE KALACAK

iett-ucretsiz-abonman.png

Eyüpsultan Belediyesi, kısa mesaj yoluyla bu müjdeli haberi duyurdu. Eyüpsultanlı mobil uygulaması üzerinden başvuruları kabul eden belediye, tüm İstanbul halkının bu fırsattan yararlanmasını sağlıyor. Bu fırsat sayesinden abonman ücreti de cebinizde kalacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

whatsapp-image-2024-02-08-at-22-32-44.jpeg

Şartlar arasında 16-25 yaş arası, Eyüpsultanlı olması yer alıyor. bBşvuru yapmak isteyenler, Eyüpsultanlı mobil uygulamasını indirerek "Tüm başvurular" seçeneğine tıklamaları yeterli olacak. Bu basit işlem sonucunda, Şubat ayında ücretsiz İETT abonmanına sahip olabilecekler. 9-13 Şubat tarihleri arasında abonman ücreti İstanbulkart hesaplarına yüklenecek.

Mobil uygulamaya buradan ulaşabilir, indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN