İstanbul'un en büyük sorununa bir neşter daha! 3 ilçeyi birbirine bağlayacak yeni hat açıklandı

İstanbul'un en büyük sorununa bir neşter daha! 3 ilçeyi birbirine bağlayacak yeni hat açıklandı

İstanbul'da trafik sorununu ortadan kaldıracak çözüm geldi. Ekrem İmamoğlu, 16 milyona müjdeli haberi verdi. 3 ilçeyi birbirine bağlayacak yeni hat için proje tamamlandı. İstanbulluları sevindiren haber geldi. İşte o hatlar...

İstanbul'un en büyük sorunlarından birisi olan yoğun trafik tarihe karışacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından harekete geçirilen yeni proje duyuruldu. Yaklaşık olarak 16 milyon insanın yaşadığı İstanbul'da, üç ilçe bu hatla bağlanacak.

İSTANBUL'DA TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, trafik sorununu çözecek yeni bir projeyi paylaştı. Geçtiğimiz günlerde Eyüp Sultan ve Bayrampaşa ilçeleri arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak adına yapılan projeye bir yenisini daha ekledi. Kısa süre önce duyurduğu tramvay hattı çalışmalarına yenisi eklendi. Bu kez tramvay hattı Üsküdar, Kadıköy ve Maltepe'yi bağlayacak. Trafik sorununa bulunan çözüm vatandaşı sevindirdi.

2-002.jpg

Trafik sorununa bir darbe daha geldi. Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Üsküdar, Kadıköy ve Maltepe'de yeni tramvay hattı için proje tamamlandı. Anadolu Yakası'nda üç ilçeyi birbirine bağlayacak tramvay hattı duyuruldu.

3-002.jpg

33 DURAKTAN OLUŞACAK

İstanbul halkını sevindiren çözümle beraber, detaylar paylaşıldı. Birçok yaylı sistemle entegre bir şekilde gelecek tramvay projesinin trafik sorununu ortadan kaldırması hedefleniyor. Yeni projenin adı "AnadoluTRAM" oldu. Tramvay güzergahı yaklaşık olarak 21.3 kilometre uzunluğundan ve 33 istasyondan oluşuyor.

Üsküdar, Kadıköy ve Maltepeyi birbirine bağlıyor. Tramvay etabı Kadıköy'den kalkarak Üsküdar'a ve Maltepe'ye kesintisiz bir şekilde ulaşım sağlanacak. Üsküdar ve Kadıköy meydanında yolcuları deniz manzaralı bir şekilde taşıyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (37)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
37 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN