İstanbul’un göbeğinde cinayet: Uyuyor sandılar korkunç gerçek ortaya çıktı

İstanbul’un göbeğinde cinayet: Uyuyor sandılar korkunç gerçek ortaya çıktı

İstanbul'un Fatih ilçesinde bir aracın içinde uyuyor sanılan erkeğin öldüğü ortaya çıkınca olay yerine ekipler sevk edildi. Boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan kişinin ardından 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Fatih'te 53 yaşındaki Mahmut Ç. isimli şahıs cadde üzerinde park halindeki bir aracın içinde ölü bulundu. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Mahmut Ç'nin ölü bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Cansız beden üzerinde yapılan incelemede ise yüz bölgesinde kanama ve şişkinlik olduğu görüldü.

Ekipler, Mahmut Ç.'nin eşi ile en son 18 Mart günü saat 17.00 sıralarında görüştüğünü, bu saatten sonra bir daha telefonlarına cevap vermediğini öğrendi.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Adli Tıp kurumunda cenaze üzerinde yapılan ön otopsi sonucuna göre, Mahmut Ç'nin yüzünde darp izlerinin olduğu, boynunda morlukların oluştuğu ve boyun kemiğinde kanamanın mevcut olduğu, bu sebeple boğarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen teknik ve fiziki takip sonucu olaya karışan şüpheli şahısların, Temel Y.(40), Hamit C.Ş. (36), Engin T.(44), Mehmet A.D.(49), Selçuk A. (32) ve Batıkan K. (23) olduğu tespit edildi. Şüphelilerin 5'i gözaltına alınırken, Batıkan K.'nin daha önce işlediği bir suçtan dolayı tutuklu olduğu öğrenildi. Şüpheliler Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

ALACAK-VERECEL MESELESİ İHTİMALİ

Mahmut Ç'nin öldürülmesi olayının şüphelisi olan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, polisin elde ettiği bilgiler cinayetin işlenme sebebinin alacak-verecek meselesi olabileceğini işaret etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN