İstanbul'un göbeğinde korku dolu anlar! Önce kendini kilitledi, sonra...

İstanbul'un göbeğinde korku dolu anlar! Önce kendini kilitledi, sonra...

İstanbul'da, uyuşturucu madde etkisi altında olduğu iddia edilen bir kişinin kendisini kililediği evi daha sonra ateşe verdiği öne sürüldü. Ekipler kapıyı kırarak içeri girdi, şahıs gözaltına alındı.

İstanbul Kadıköy'de, 10 katlı binanın 5. katındaki evde yalnız yaşayan Derin Y. iddiaya göre uyuşturucu madde etkisindeyken kendini yalnız yaşadığı eve kilitledikten sonra evde yangın çıkardı. Dumanların yükseldiğini farkeden çevredekiler itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KAPIYI KIRARAK İÇERİ GİRDİLER

Polis ekipleri kendini eve kilitleyen Derin Y.'yi kapıyı açması için ikna etmeye çalıştı. Ancak Derin Y. kapıyı açmaya ikna olmayınca itfaiye ekipleri çelik kapıyı kırarak eve girdi. Yangını söndüren itfaiye ekipleri, Derin Y.'yi de dışarı çıkardı. Israrlara rağmen tedavi olmayı reddeden kadın gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN