İstanbul'un o imtihanı bitiyor! İBB otobüs kullanan vatandaşlar için bir müjde daha verdi

İstanbul'un o imtihanı bitiyor! İBB otobüs kullanan vatandaşlar için bir müjde daha verdi

Türkiye'nin en kalabalık şehri olan İstanbul’un o imtihanın sonunda bitiyor. Otobüs kullananlar bu habere çok sevinecek. İstanbul büyükşehir Belediyesinden toplu taşıma kullanan vatandaşlara yeni bir müjde geldi. İşte detaylar…

İstanbul, kalabalık nüfusuyla, saatler süren trafiğiyle birçok insanın en büyük çilesi arasında yer alıyor. Lakin bunların yanı sıra İstanbul’da yaşayan vatandaşların büyük bir kısmını ilgilendiren otobüs sorunları da bulunuyor. Özellikle de gece saatlerinde sefer saatlerinin az olması, İstanbulluların en büyük dertleri arasında yer alıyor. Lakin artık bu sorun için düğmeye basıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, gece saatlerindeki sefer sayısını artırdı.

yeni-proje-6.jpg

TOPLU TAŞIMA KULLANANLARA MÜJDE

Sözcü’de yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), akşam otobüs seferlerine ilave yaparak 00.00-06.00 saatleri arasında 11 ayrı otobüs hattında toplam 103 sefer düzenlemeye başladı.

yeni-proje-7-002.jpg

Bu kapsamda belirtilen saatler arasında toplamda 11 hat, 29 araç ve 103 sefer sayısıyla İstanbullulara hizmet verilecek. Öte yandan Sarıyer-Taksim, Rumeli Feneri/Garipçe-Taksim, Mecidiyeköy-İstanbul Havalimanı, Yunus Emre Mahallesi-İstanbul Havalimanı, Beykoz-Kadıköy, Sultanbeyli-Üsküdar, Tuzla-Kadıköy, Yenidoğan/Sarıgazi-Kadıköy ve Sabiha Gökçen Havaalanı-Kadıköy hatlarında gece saatlerinde ulaşım sağlanıyor.

Sabiha Gökçen Havaalanı-Sultanbeyli-Necip Fazıl Metro ve Tuzla-Pendik Metro/YHT/Pendik hatları ise metro seferleri 24 saat hizmet verdiği için cumartesi gecesi 00.00-06:00 saatleri arasında hizmet sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN