İşyerinde arka arkaya patlama meydana geldi! O anlar kameraya böyle yansıdı

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde plastik enjeksiyon üretilen bir işyerinde patlama meydana geldi! Ardı ardına gerçekleşen patlamalar kameralara böyle yansıdı.

Başakşehir'deki Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi'nde bulunan bir işyerinde plastik enjeksiyon üretimi yapan bir işletmede kazanın patlaması sonucu yangın çıktı. Olay, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, işyerinde bulunan işçilerin hızla dışarı çıktığı görüldü.

Edinilen bilgilere göre, patlama Başakşehir'deki Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi içerisinde saat 14.38'de meydana geldi. İşyerinde bulunan ısıtma kazanı bilinmeyen bir nedenle patladı ve ardından art arda patlamalar yaşandı. İşçiler panik içinde dışarı kaçarken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

ARKA ARKAYA PATLAMALAR YAŞANDI

patlama-ani.png

Patlama anı ve işçilerin dışarıya kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Tanıklardan Volkan Açıl, yaşananları şu şekilde aktardı: "Vallahi ben tam kapının önündeydim. Dükkanımız burası zaten. Üç sefer patlama oldu. İlki hafif bir patlamaydı. Çalışan arkadaşlar kaçışmaya başladı sonra ikinci üçüncü patlama oldu. Dışarıya alevler geldi. Hatta arabaların üstlerine falan geldi. Sonra itfaiyeye haber verdik. İçeride ocak var döküm işi yapıyorlar. O ocak patladı diyorlar ama tam olarak ne bilmiyorum."

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, işyerinde büyük çapta hasar meydana geldi. Yangının nedeniyle ilgili ise soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN