İzmir, Duatlon Türkiye Kupası için geri sayıma geçti

İzmir, Duatlon Türkiye Kupası için geri sayıma geçti

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 14-15 Şubat tarihlerinde düzenlenecek İzmir Duatlonu Türkiye Kupası için hazırlıklar sürüyor. Türkiye’nin en yüksek katılımlı duatlonu olacak organizasyon için geri sayım başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle 14-15 Şubat tarihlerinde Çiğli’de İzmir Duatlonu Türkiye Kupası organizasyonu gerçekleştirilecek. Sasalı Kent Ormanı’nda spor tutkunları bir araya getirilecek.

Türkiye’nin en yüksek katılımlı duatlonu olacak yarışmada koşu ve bisiklet aynı parkurda ve aynı ritimde tamamlanacak. Yarışmacılar “M3”, “Yıldız”, “Genç”, “Elit”, “Yaş Grubu”, “Paraduatlon”, “PTWC” kategorilerinde mücadele sergileyecek. Yarışlara başvuru süreci tamamlanırken, geç kayıt için son tarih 11 Şubat Çarşamba günü saat 23.59 olarak belirlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN