Alkol aldı, evini yaktı, oturup yangını seyretti

Alkol aldı, evini yaktı, oturup yangını seyretti

İzmir'de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve evde alkol alan şahıs daha sonra evde bulunan dini içerikli kitapları ve eşyaları yakarak sokağa attı. Şahıs ardından evini ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin kapıyı kırarak girdiği evin salon kısmında oturan şahsın sigara içerek yangını seyrettiği öğrenildi.

İzmir'in Buca ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen A.T., sabaha karşı evinde bulunan dini içerikli kitapları ve eşyaları yakarak sokağa attı. Olayı gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, sokakta yanan eşyaları ve kitapları yaptıkları müdahale ile söndürdü.

İTFAİYE KAPIYI KIRARAK İÇERİ GİRDİ

Bu sırada A.T., balkondan evini yakacağını söyleyerek içeriye gitti. Olay yerine gelen polis ekipleri A.T.'yi kapıyı açması yönünde ikna etmeye çalıştı fakat ikna olmayan A.T., evin salon kısmında yangın çıkarttı. Alevleri gören itfaiye ekipleri, A.T.'yi çıkarmak için evin kapısını kırarak içeri girdi.

SİGARASINI YAKIP, YANGINI SEYRETTİ

Polis ekipleri ve itfaiye ekipleri tarafından yangının bulunduğu yerden kurtarılan A.T.'nin yangın sırasında bir koltukta otururken sigara içtiği ve yangını seyrettiği öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu yangın söndürülürken, evde hasar meydana geldiği öğrenildi. Öte yandan, alkollü olduğu belirlenen A.T., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN