İzmir'de dehşete düşüren olay: Parkta başlayan çocuk kavgası cinayetle bitti

İzmir'de dehşete düşüren olay: Parkta başlayan çocuk kavgası cinayetle bitti

İzmir'de sosyal medyada başlayan Y.H.K. ve A.K. arasındaki bir tartışma cinayetle sonuçlandı. Tartışma, kısa sürede iki genç grubu bir araya getirerek parkta bir kavgaya dönüştü. Kavgada, Ege Hepbalıkçılar (16) adlı genç, bıçaklanarak hayatını kaybetti.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar, sosyal medyada başlayan bir tartışmanın parkta kavgaya dönüşmesi sonucu bıçaklanarak öldürüldü.

ekran-goruntusu-2024-04-09-100049.pngEge Hepbalıkçılar

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

7 Nisan günü öğle saatlerinde Hürriyet Parkı'nda gerçekleşen olayda, Y.H.K. ve A.K. arasındaki tartışmanın gruplar arasında büyümesiyle kavga çıktı. Kavga sırasında Ege Hepbalıkçılar, 6 yerinden bıçaklandı. İsmi K.Ç. olan bir şüpheli tarafından bıçaklanan Ege, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

7 KİŞİ GÖZLATINA ALINDI, 6 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayın ardından polis ekipleri, şüphelileri tespit ederek gözaltına aldı. K.Ç., Y.E.K., Y.K., U.A., A.K., Y.H.K. ve E.D. isimli 7 şüpheli, çocuk şube müdürlüğüne götürüldü ve adliyeye sevk edildi. Yapılan inceleme sonucunda 6 şüpheli tutuklanırken, E.D. ise serbest bırakıldı.

Ege Hepbalıkçılar'ın babası Göksel Hepbalıkçılar, oğlunun vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ege'nin fotoğrafını paylaşan baba Hepbalıkçılar, "Biricik oğlum Ege, melek oldu" notuyla paylaşımda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN