İzmir’deki palet fabrikasında yangın

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki bir palet fabrikasında henüz bilinmeyen bir neden dolayı yangın çıktı. Yangın nedeniyle gökyüzü siyah dumanlarla kaplandı. Ekipler, alevleri kontrol altına almak için çalışıyor. Olayda can kaybı veya yaralanma olmadığı belirtildi.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki bir palet fabrikasında çıkan yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Fabrikadan yükselen dumanları gören vatandaşlar hemen itfaiyeyi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

GÖKYÜZÜNÜ SİYAH DUMAN KAPLADI

Yangın, Akalan Mahallesi'nde bulunan palet fabrikasında meydana geldi. Olay yerindeki görgü tanıkları, patlama sesleri duyduklarını ve ardından alevlerin yükseldiğini söyledi. Kısa sürede büyüyen yangın, fabrikanın büyük bölümünü sardı ve gökyüzünü siyah dumanlar kapladı.

100 TON PALET MALZEMESİ YANDI

İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına almaya çalışıyor. Ancak, fabrikanın içinde bulunan yaklaşık 100 ton palet malzemesinin yanması nedeniyle yangının büyük bir yoğunlukla devam ettiği belirtiliyor. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yanı sıra, jandarma ve polis ekipleri de güvenlik önlemlerini artırdı. Yangının çevredeki evlere sıçramaması için de önlemler alındı.

Yangının nedeni henüz bilinmiyor. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, maddi hasarın büyük olduğu belirtiliyor. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN