Kaldırıma çarpan otomobil takla attı: Sürücü alkollü çıktı

Kaldırıma çarpan otomobil takla attı: Sürücü alkollü çıktı

İzmir'in Konak ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobil kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Kazada yaralanan sürücünün 1.67 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İzmir'in Konak ilçesinde gece saat 01.30 sıralarında Yeşildere Caddesi tarihi Su Kemerleri yakınında bir kaza meydana geldi. E.Y. yönetimindeki araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesinin ardından kaldırıma çarpıp takla attı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan hafif yaralı E.Y., sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Tedavi sonrası polis ekiplerince yapılan kontrolde E.Y.'nin 1.67 promil alkollü olduğu belirlendi. E.Y., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN