Kameralara yansıdı! Bina yıkımı sırasında korkutan anlar

Kameralara yansıdı! Bina yıkımı sırasında korkutan anlar

Bolu'da ani yıkım kararı alınan 3 katlı binanı yıkımı sırasında faciadan dönüldü. Çalışmalar esnasında yoldan geçen bir araç molozların altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar kameralara anbean yansıdı.

Bolu Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından alınan kararla 3 katlı bir bina için yıkım çalışmalarına başlandı.

Riskli kategorisine giren binanın yıkım işlemleri sabah saatlerinde başladı. Sadece binanın önündeki kaldırımda güvenlik önlemi alınan yıkım çalışmaları sırasında kepçe darbesiyle binanın en üst katının bir kısmı PTT Caddesi üzerindeki araçların geçtiği yola devrildi.

YOLDAN GEÇEN ARAÇLAR SON ANDA KURTULDU

Molozların yola devrildiği anlarda bölgeden geçen bir araç son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, yoldan geçen bir yurttaşın 3 katlı binanın tepesinden gelen molozları fark ederek kaçtığı görüldü.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Polis ekipleri tarafından yol trafiğe kapatıldı. Binanın yıkım işlemleri için Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri geldi. Tazyikli su ile yıkım çalışmaları devam ediyor.

Meydana gelen olayda bir araçta küçük çaplı maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN