Karabük'te panik! 130 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Karabük'te panik! 130 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Karabük'te bir erkek yurdunda bazı öğrenciler ishal, mide bulantısı, kusma, ateş ve eklem ağrısı gibi şikayetlerin ardından hastaneye kaldırıldı. Öğrenciler tedavilerinin ardından taburcu edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karabük Safranbolu ilçesindeki Bahattin Gazi Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan bazı öğrencilerde gece saatlerinde ishal, mide bulantısı, kusma, ateş ve eklem ağrısı gibi şikayetlerin ortayı çıkması üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Öğrenciler, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Bir süre gözetim altında tutulan öğrenciler, daha sonra taburcu edildi.

SU VE YEMEKTEN NUMUNE ALINDI

İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince sudan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince de akşam yenilen yemekten numune alındığı öğrenildi. Öğrencilere ise yurttaki suyu kullanmamaları önerildi. Öte yandan konuyla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN