Katliam gibi kaza: 5 ölü 5 yaralı

Katliam gibi kaza: 5 ölü 5 yaralı

Burdur ilinde, bir sürücünün kontrolünden çıkan bir otomobilin refüjü aşarak karşı şeride geçtiği ve bir ciple çarpıştığı bir kazada 5 kişi hayatını kaybetti ve 5 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Burdur-Fethiye Karayolu Hacılar köyü yakınlarında meydana geldi. Ferit Kurt tarafından yönetilen 16 AAN 582 plakalı otomobil, Fethiye istikametine doğru seyir halindeyken sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda refüjü aşarak karşı şeride geçti ve Mehmet Pektaş'ın kullandığı 15 AAK 125 plakalı ciple çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

1-010.jpg

Kazada Ferit Kurt, Mehmet Pektaş, Zeynep Bayındır, Sultan Şahin ve Zekiye Yıldız hayatını kaybederken, Abdulkadir Gül (38), Nurşen Çiftçi (22), Nidanur Öztürk (22), Hatice Yıldız (57) ve Azime Bayındır (56) ise yaralandı. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. Burdur Devlet Hastanesine götürülen yaralılardan Hatice Yıldız Akdeniz Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Azime Bayındır ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Vali Ali Arslantaş ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, kaza yerine gelerek bilgi aldı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'nin morguna konuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN