Kayınvalideleri ölünce sağlık çalışanlarına bıçak çektiler!

Kayınvalideleri ölünce sağlık çalışanlarına bıçak çektiler!

Türkiye'de önüne bir türlü geçilemeyen sağlıkta şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Amasya'da, acil serviste tedavi altına alınan kayınvalidelerinin hayatını kaybettiği haberini alan damatlar sağlık çalışanlarına bıçakla saldırdı. Gözaltına alınan saldırganlar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İsyan ettiren olay, önceki gün akşam saatlerinde Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi.

Diyaliz Hastası Güler K. (63) durumu ağırlaşınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastane acil servisinde tedaviye alınan Güler K., kurtarılamadı. Güler K.’nın öldüğü haberini alan damatları Emrah D. (35) ve Arapoğlu D. (21) hastaneye gitti.

'İLGİLENMEDİNİZ' DEYİP BIÇAKLA SALDIRDILAR

Kayınvalideleriyle yeteri kadar ilgilenilmediğini öne süren damatlar, bağırdığı sağlık çalışanlarına saldırmak istedi. Damatlardan biri elinde bıçakla sağlık çalışanın üzerine yürürken, diğeri ise servisteki masaları tekmeledi. İhbar üzerine hastaneye polis ekipleri sevk edildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Ekiplerin müdahalesi sonrası, gözaltına alınan damatlar, sevk edildikleri adliyede adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN