Kayseri'de can pazarı! İki otomobil birbirine girdi: 3 ölü 4 yaralı

Kayseri'de can pazarı! İki otomobil birbirine girdi: 3 ölü 4 yaralı

Kayseri'de gece saatlerinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada adeta can pazarı yaşandı. Araçlar kağıt gibi ezilirken, 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar tedavi için çevredeki hastanelere kaldırılırken hayatını kaybedenlerin cenazeleri hastane morguna gönderildi.

Kaza Kayseri-Ankara karayolu Süksün Zafer Mahallesi yakınlarında gece saatlerinde meydana geldi. A.A.'nın idaresindeki 01 EDD 23 plakalı otomobil ile yabancı uyruklu sürücünün hakimiyetindeki 34 GSM 546 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

8644317.jpg

FECİ KAZADA 3 KİŞİ CAN VERDİ

Meydana gelen kazada 34 GSM 546 plakalı otomobilin sürücüsü ile yabancı uyruklu 2 yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobillerde bulunan 4 kişi ise kazayı yaralı olarak atlattı.

8644319.jpg

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, yolda güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri de inceleme yaptı.

8644321.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

8644318.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN