Kediyi ezdi, umursamadan evine girdi

İstanbul Bakırköy'de otomobiliyle sokağa giren sürücü yolda bulunan kediyi ezip öldürdü. Sürücü umursamadan aracını park edip evine girdi. Yürek yakan görüntüler kameralar tarafından kaydedildi. Mahalledeki kedileri besleyen bir hayvansever sürücüye tepki gösterdi.

Bakırköy'ün Sakızağacı Mahallesi'nde, 14 Ağustos Çarşamba akşamı yaşanan olayda, otomobiliyle sokağa giren bir sürücü bir kediyi ezdi. Kedinin ölümüne neden olan sürücü, olayın ardından aracını park ederek umursamadan evine girdi.

Olay, hayvanseverlerin kedileri beslediği sırada meydana geldi. Sürücünün kedinin üzerinden geçtiği anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yerde bir süre çırpınan kedi, feci şekilde yaşamını yitirdi.

yeni-proje.jpg

Olayın ardından, durumu gören bir hayvansever kadın sürücüye tepki gösterdi.

yeni-proje-1-004.jpg

Sürücünün tepkilere rağmen olay yerinden ayrılması, çevredekilerin cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

yeni-proje-2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN