Kent Konseyi Genel Kurulu gerçekleşti

Kent Konseyi Genel Kurulu gerçekleşti

Kütahya Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı, Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla belediyenin konferans salonunda yapıldı. Olağan Genel Kurul’da gerçekleştirilen başkanlık seçiminde Bülent Cebeci, Kent Konseyi Başkanı olarak seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda konuşan Başkan Kahveci, kent konseylerinin katılımcı yönetimi teşvik etmek, kent haklarını korumak ve paydaşları bir araya getirmek gibi önemli görevleri olduğuna dikkat çekti. Başkan Kahveci, "Kentimizdeki politika ve hizmetlerin planlanmasında, karar alma ve uygulama süreçlerinde sizler bizim en önemli ortağımız olacak ve vatandaşla aramızda etkin bir iletişim ağı oluşturmada önemli bir rol üstleneceksiniz. Kütahya Kent Konseyi’nin, ülkemizdeki diğer kent konseylerine örnek olacağından eminim" dedi.

"Her Türlü Desteği Vermeye Hazırız"

Kent Konseyi Meclisleri ve çalışma gruplarının da oluşturulduğu Genel Kurul'da, Başkan Kahveci, Kent Konseyi’nin temel görevlerini yerine getirmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğini belirterek, “Genel Kurul’un şehrimize hayırlar getirmesini diliyor, başkan ve kurul üyelerini tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı, Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Bülent Cebeci’nin teşekkür konuşması ile sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN