Kesilmekten kurtarılan at ve eşekleri HAYTAP sahiplendi

Kesilmekten kurtarılan at ve eşekleri HAYTAP sahiplendi

Aydın'da, 3 at ve 3 eşek kaçak kesimden kurtarıldı. Hayvanlar, belediye ekipleri tarafından HAYTAP'a teslim edildi. Suçüstü yakalanan 6 kişi ise ifadelerinin ardından para cezası kesilip, serbest bırakıldı.

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ata Mahallesi'ndeki Demirciler Sitesi mevkisinde C.C.'ye ait iş yerinde kaçak olarak at ve eşek kesildiği bilgisi üzerine 16 Ekim'de harekete geçti. İş yerinde 3 kesilmiş at ve avluda kesime hazırlanan canlı 3 at ve 3 eşek bulundu.

GÖZALTINA ALINAN 6 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Ekipler, kesim işlemlerini yaptığı belirlenen 6 kişiyi suçüstü yakaladı. Etlere, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince el koyuldu. Kesilmekten son anda kurtarılan hayvanlar, belediyeye ait hayvan barınağına teslim edildi. Gözaltına alınan 6 kişi, ifadelerinin ardından para cezası kesilip, serbest bırakıldı.

HAYVANLARI HAYTAP SAHİPLENDİ

Kesilmekten son anda kurtarılan 6 hayvan ise Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kamyona yüklenip, dün HAYTAP Nazilli Temsilciliği'ne getirilerek teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN