Kırklareli'nde tren raylarını çaldılar: 5 gözaltı

Kırklareli'nde tren raylarını çaldılar: 5 gözaltı

Kırklareli'nde, tren raylarını keserek çalan 5 hırsız, JASAT tarafından tespit edilerek yakalandı. Maddi değeri 250 bin lira olan raylar da yetkililere teslim edildi.

Kırklareli'nin Kavaklı beldesinden geçen demir yolu hattında rayları keserek çalan şahıslara yönelik İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) çalışma başlattı. Olay yerindeki inceleme ve güvenlik kamerası kayıtlarının da kontrol edilmesiyle hırsızlığın 2 araçla gece getirilen özel malzemeler kullanılarak yapıldığı tespit edildi.

Hırsızlık yaptıkları belirlenen Y.Y., Y.B., S.Y., Ö.B. ve M.P., Kavaklı beldesi ve Pınarhisar ilçesinde düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

1.jpg

Rayların maddi değeri 250 bin lira

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda; hırsızlıkta kullandıkları malzemeler ve çalınan tren rayları ele geçirildi. Maddi değeri 250 bin lira olan raylar, yetkililere teslim edildi.

Gözaltındaki 5 şüpheliyle ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN