Kırşehir Belediyesi, mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları sürdürüyor

Kırşehir Belediyesi, mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları sürdürüyor

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

21-23 Nisan 2023 tarihinde yaşanacak olan Ramazan Bayramı öncesi Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Kırşehir Belediyesi olarak ilimiz sınırları içerisinde bulunan mezarlıklara Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda yapılacak ziyaretler öncesinde bakım ve temizlik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyoruz.

Periyodik olarak yaptığımız çalışmalara Ramazan Bayram öncesinde de hız veren ekiplerimiz hemşehrilerimizin mezarlık ziyaretlerini hijyenik ve temiz şartlarda gerçekleştirmesi için titizlikle çalışmalarını sürdürüyorlar.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN