Kırşehir Belediyesi, yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Kırşehir Belediyesi, yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Âşıkpaşa Mahallesi ve Medrese Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ekicioğlu, "Şehrimize kent kimliği kazandıracak olan, muhtelif yerlerdeki çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz." dedi.

Şehrin farklı alanlarında çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden Kırşehir Belediyesi, cadde, sokak ve bulvarlarda yaptığı çalışmalarla da hemşehrilerimizin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu; “Göreve geldiğimizde halkımıza verdiğimiz çoğu projeyi hayata geçirdik. Tüm mahallelerimizde, mahalle halkımızdan da aldığımız destekle ve ortak akılla yürüttüğümüz çalışmalar birer birer tamamlıyor ve hizmete sunuyoruz.

Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz de tüm Kırşehir Belediyesi ekibi olarak hem sahada hem de ilimizin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya devam ediyoruz. Amacımız tüm Kırşehir halkının bu şehirde rahat bir şekilde yaşamasını sağlamaktır. Şehrimize kent kimliği kazandıracak olan muhtelif yerlerdeki çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN