Kız öğrencilerin kavgasına baba bıçakla dahil oldu! 3 yaralı, 2 tutuklama

Antalya'da kız öğrencilerin kavgasına taraflardan birinin babası da bıçakla dahil oldu. Baba İbrahim Halil Ç. 2 kişiyi, kızı B.Ç. ise 1 kişiyi bıçakla yaraladı. Olayın ardından öğrenciler hastaneye kaldırılırken baba ve kızı tutuklandı.

Dehşete düşüren olay, Alanya ilçesi Şekerhane Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Alanya Kız Meslek Lisesi öğrencileri arasında henüz nedeni öğrenilemeyen bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle B.Ç., tartıştığı H.B.’yi göğsünden bıçakla yaraladı.

5589476.jpg

KIZLARIN KAVGASINA BABA DA DAHİL OLDU

Olay yerine gelen B.Ç.’nin babası İbrahim Halil Ç.’de kız çocuklarının kavgasına dahil oldu. İbrahim Halil Ç.’de elinde aldığı bıçakla A.P., ve C.A., isimli kız öğrencileri kolundan ve kalçasından yaraladı.

YARALANAN ÖĞRENCİLER HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan öğrenciler çevre hastanelere sevk edildi.

5589475.jpg

BABA VE KIZI TUTUKLANDI

3 öğrenciyi yaralayan B.Ç., ve babası Hail İbrahim Ç., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba ve kızı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN