Konya'da tekel bayisine silahlı saldırı: Yararlılar var

Konya'da tekel bayisine silahlı saldırı: Yararlılar var

Konya’da bir iş yerinin önünde silahlı saldırı gerçekleşti. Yaşanan olayda, tekel bayisinin önünde bulunan iş yeri sahibi ile birlikte 4 kişi yaralandı.

Konya'da saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Hadimi Caddesi üzerinde meydana gelen olayda A.Y.’ye ait tekel bayisinin önüne gelen, önceden aralarında kavga olduğu bilinen şüphelilere ait bir otomobilden ateş açıldı.

Olayda, tekel bayisinin önünde bulunan iş yeri sahibi A.Y., kardeşi S.Y., M.G. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, şüphelilerin olay yerinden kaçmasının ardından adrese çok sayıda sağlık ve polis ekibi yönlendirildi.

Yaralılardan biri, kendi imkanlarıyla başka bir iş yerine giderek yardım isterken olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi burada gerçekleştirdi.

Yaralılar A.Y., S.Y., M.G. ve ismi öğrenilemeyen diğer yaralı, ambulanslarla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarına başladı. Yapılan araştırmalarda, kaçan araç Fatih Mahallesi Ömerli Sokak'ta terk edilmiş halde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN