Köpeğin kaptığı ayakkabısını almak istemişti... 13 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ayakkabısını alan köpeği bisikletiyle takip eden 13 yaşındaki bir çocuk, bisikletinin frenleri tutmadığı için bir iş yerinin duvarına çarparak hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise olay ile ilgili inceleme başlattı.

Sapanca'da ayakkabısını alıp kaçan köpeği takip eden Enes K. (13), yokuş aşağı indiği sırada bisikletinin frenlerinin tutmaması sebebiyle bir iş yerinin duvarına çarparak hayatını kaybetti.

Göl Mahallesi'nde bulunan Kur'an kursunun yokuşunda meydana gelen olayda iddialara göre, kursta eğitim gören Muhammet Enes K. (13), ayakkabısını alıp kaçan köpeğin peşinden bisikletiyle gitti. 13 yaşındaki çocuk, yokuş aşağıya indiği sırada bisikletin frenlerinin tutmaması neticesinde sanayinin içerisinde bulunan bir iş yerinin duvarına çarparak ağır yaralandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, bölgede yapılan ilk müdahale sonrasında Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Enes K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri ise konuya ilişkin inceleme başlattı.