Köpeklerine eziyet eden kadın hakkında yasal işlem

Köpeklerine eziyet eden kadın hakkında yasal işlem

Konya'da köpeklerine eziyet ettiği belirlenen S.H. gözaltına alındı ve hakkında yasak işlem başlatıldı. Polis tarafından el koyulan 11 köpek ise tedavi edilmek üzere Meram Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Konya'da bir kadının köpeklerine eziyet ettiğine dair ihbar alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. 

Yapılan araştırma sonucunda S.H.'nin evinde beslediği köpekleri eziyet edip, dövdüğü belirlendi. Komşuların cep telefonuyla görüntülediği anlar polise verildi. Ekipler ise yaptığı incelemenin ardından S.H.'yi gözaltına aldı.

S.H. hakkında yasal işlem başlatan polis, 6'sı yavru 5'i yetişkin 11 köpeğe de el koydu. Köpekler tedavi edilmek üzere Meram Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN