Köprüde ray çatlağı tespit edildi: Metro seferlerinde aksama

Köprüde ray çatlağı tespit edildi: Metro seferlerinde aksama

Haliç Köprüsü üzerinde ray çatlağı tespit edildi. Ekiplerin çatlağı onarması nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda seferlerde gecikme olurken istasyonda ise yoğunluk yaşandı. Onarımın tamamlanmasının ardından seferler normale döndü.

M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Haliç Köprüsü üzerindeki bölümünde ray çatlağının tespit edildi. Çatlağının onarımı nedeniyle seferler aktarmalı olarak gecikmeli yapılıyor.

Yaşanan sorun nedeniyle Yenikapı ve Hacıosman yönünden metroya binenler Taksim istasyonunda inmek zorunda kalıyor. Ters yönden gelecek metroları bekleyenler nedeniyle istasyonda da yoğunluk meydana geldi.

Çatlağın onarımı tamamlanana kadar seferlerin Taksim istasyonundan aktarmalı "Yenikapı-Taksim, Taksim-Yenikapı-Taksim-Hacıosman, Hacıosman-Taksim" olarak yapıldığı aktarılan açıklamada, "Maç işletmesi nedeniyle Taksim-Seyrantepe arasında aktarmasız ek seferler düzenlenmektedir. Bölgeye intikal eden ekiplerimizin onarımı 30 dakika içinde tamamlamasının ardından normal işletmeye geçilmesi beklenmektedir" ifadelerine yer verildi.

Ray çatlağının onarılmasının ardından seferler normale döndü.

Açıklama şu şekilde:

"Onarım çalışmasının tamamlanmasıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızda seferlerimiz normale dönmüştür."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN