Köylüler kar pisti oluşturdu, yoğun ilgi gördü! Kayak merkezi haline geldi: İstanbul'dan bile giden var

Köylüler kar pisti oluşturdu, yoğun ilgi gördü! Kayak merkezi haline geldi: İstanbul'dan bile giden var

Köylülerin oluşturduğu kar pisti yoğun ilgi görüyor! O ilimize İstanbul'dan bile gidenler var! Vatandaşlar, bu doğal kayak merkezinde eğlencenin tadını çıkarıyor.

Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Örencik Yaylası'nda, köylülerin girişimiyle oluşturulan 200 metre uzunluğundaki yeni kayak pisti, bölgede yoğun ilgi görüyor. Abant Gölü Milli Parkı'nı ziyaret eden vatandaşlar, artık Örencik Yaylası'nda bulunan bu kayak pistini de tercih ederek karın tadını çıkarıyorlar.

KAR KALINLIĞI 50 SANTİMETREYE ULAŞTI

Son kar yağışıyla birlikte kar kalınlığının 50 santimetreye kadar çıktığı Örencik Yaylası'nda, köylüler kendi imkanlarıyla oluşturdukları bu pist sayesinde ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyorlar. Özellikle Abant'ı ziyaret eden tatilcilerin dikkatini çeken kayak pisti, bölgenin en popüler aktivitelerinden biri haline gelmiş durumda. Köylülerin emekleriyle oluşan bu pist, hem yerel ekonomiye katkı sağlıyor hem de bölge turizmine hareketlilik getiriyor.

kayak.jpg

İSTANBUL'DAN BİLE GELEN VAR

İstanbul'dan günübirlik tatil için gelen bir grup arkadaş, kayak yapmanın keyifli olduğunu belirterek Örencik Yaylası'ndaki bu yeni pisti tercih ettiklerini ifade etti. Özellikle doğal güzelliklerle çevrili bu alanda kayak yapmanın ayrı bir zevk olduğunu dile getiren ziyaretçiler, köylülerin bu girişimini takdir ettiklerini belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN