Kuralları hiçe saydı! Maganda makas atarken taksiye çarptı ve...

İstanbul Maltepe'de bir aracın araç içi kamerasına yansıyan görüntülerde hatalı ve kontrolsüz şerit değiştiren bir araç makas atmaya çalıştığı esnada emniyet şeridinde bulunan taksiye çarptı. Maganda kısa sürede ortalığı karıştırırken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Maltepe'de 4 şerit atlayan otomobil sürücüsü makas atmaya çalıştığı esnada emniyet şeridinde duran taksiye çarptı, ortalık karıştı.

25 Ağustos Cuma günü saat 07.00 sıralarında yaşanan olayda, D-100 karayolu Gülsuyu mevkiinde iddialara göre; hatalı ve kontrolsüz şerit değiştiren hafif ticari aracın sürücüsü, 4 şerit atlamasının ardından makas atmaya çalıştı. 4 şerit atladığı için emniyet şeridinde duran taksiyi göremeyen sürücü daha sonrasında da makas atmaya çalışırken taksiye arkadan çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler yardım etmek için durdu. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda hasar meydana geldi.

Kaza anı trafikteki başka bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, ticari aracın sürücüsünün bir anda sol şeritten en sağa geçtiğini ve önündeki araca makas atmaya çalışırken emniyet şeridinde duran taksiye ve makas atmaya çalıştığı otomobile çarptığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN