Kuş cennetinde dalgıç kıyafetiyle kaçak midye avı

İzmit'te 'kuş cenneti' olarak bilinen sahilde dalgıç kıyafetiyle kaçak midye avcılığı yapan kişiler suçüstü yakalandı. Para cezası uygulanan kişilerden biri, "Bu işi tekne ile yapıyorduk. Komiserimden Allah razı olsun, 3-4 teknemize alınca bırakmak zorunda kaldık" diyerek bir de sitem etti.

İzmit Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı'nda 'kuş cenneti' olarak bilinen sahilde, kaçak midye avcılığı ihbarı yapıldı. Polis ekipleri, ihbar sonrası harekete geçti. Deniz polisleri de tekne ile bölgeye geldi. Dalgıç kıyafetleri giyerek, midye avlayan 5 kişi sahile çıkarıldı.

dalgic-kiyafetiyle-midye-avlarken-yakalandilar-teknelerine-el-konulmasina-sitem-ettiler-8048-dhaphoto4-copy.jpg

Daha önce de yakalanan kişilerden biri, "Karamürsel tarafında da çalıştım, Altınova tarafında da çalıştım. Bu işi tekne ile yapıyorduk. Komiserimden Allah razı olsun, 3-4 teknemize alınca bırakmak zorunda kaldık" diyerek sitem etti.

dalgic-kiyafetiyle-midye-avlarken-yakalandilar-teknelerine-el-konulmasina-sitem-ettiler-8048-dhaphoto8-copy.jpg

5 kişi hakkında İl Tarım Müdürlüğü ekiplerince tutanak tutuldu, idari para cezası uygulandı. Çuvallara konulan midyeler ise tekrar denize bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN