Liceli kadın çiftçilere destek oldu

Liceli kadın çiftçilere destek oldu

Fongogo, çiftlik kurmak için yola çıkan Lice Kadın Kooperatifi’ne hayalini gerçekleştirme fırsatı sundu.

“Ödül Bazlı Kitle Fonlama” sistemiyle Lice Kadın Kooperatifi’nin finansmana ulaşmasına aracılık eden Fongogo, “Lice Kadın Kooperatifi Çiftlik Kuruyor” kampanyasıyla Kooperatif’in 127.335 TL’lik bir fona ulaşmasını sağladı.

Liceli kadınlar, ürün çeşitliğini artırmak için keçi ve inek alımlarından oluşan çiftlik projesini hazırladı. Kadınlar finansman için de dayanışma kültürünü öne çıkaran “kitle fonlama“ sistemini tercih etti.

Fongogo Kurucu Ortağı ve CEO’su Ali Çebi “Kitle fonlaması coğrafi ve maddi bariyerleri ortadan kaldırarak her türlü girişimin kaynağa ulaşmasını sağlayan bir sistem. Kitle fonlamasıyla girişimler sadece yatırıma ulaşmış olmuyor, aynı zamanda müşteri kitlesi oluşturarak satış potansiyellerini de yükseltiyor” dedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN