Magandadan pes dedirten savunma: Keyfe geldim ateş açtım

Magandadan pes dedirten savunma: Keyfe geldim ateş açtım

Beyoğlu'nda baldızının düğünü için yurt dışından gelen adam, dehşet saçtı. Maganda, düğün evinin balkonundan rastgele ateş açtı. Ekipler tarafından yakalanan magandanın savunması ise pes dedirtti. Şahsın düğünde keyfe gelerek ateş açtığını söylediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'nda meydana gelen olayda, gündüz saatlerinde düzenlenen düğün esnasında bir şahıs, bulunduğu binadaki dairenin balkonundan silahla defalarca ateş açtı.

BEYOĞLU POLİSİ MAGANDAYI YAKALADI

Vatandaşların kayda aldığı o anların ardından harekete geçen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, olay yerinde bir süre inceleme yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda balkondan ateş eden şahsın M.B. olduğu tespit edildi. Devam eden çalışmalarda şahıs, geçtiğimiz Çarşamba günü polis ekipleri tarafından olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı.

YURTDIŞINDAN GELİP BALDIZININ DÜĞÜNÜNDE ATEŞ AÇMIŞ

Gözaltına alınan şahsa emniyette, 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' adli işlem yapıldı. İfadesi de alınan şahsın, yurtdışından baldızının düğününe geldiği ve düğün esnasında keyif olarak hava ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan M.B., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN