Makas atan otomobil metro istasyonu merdivenlerine çarptı: 4 yaralı

Makas atan otomobil metro istasyonu merdivenlerine çarptı: 4 yaralı

Bursa’da bir otomobil makas atarken kontrolden çıkıp önce önündeki araca ardından metro istasyonu merdivenlerine çarptı. Kaza sonucu 4 kişi yaralandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil, Nilüfer istikametine seyir halindeyken makas atarak ilerlemeye başladı. Bu esnada aynı istikamete giden Ahmet A. yönetimindeki otomobile çarpan araç, kontrolden çıkıp, metro istasyonun yürüyen merdivenlerine çarptı.

4s4s.jpg

Ahmet A. idaresindeki otomobil ise yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpıp, refüje savruldu. Kazanın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 4 yaralı ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edilirken, polisin kazayla ilgili tahkikatı sürüyor.

Öte yandan, makas atan araçtaki alkol şişeleri kameralara yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN