Manavgat Belediyesinden 23 Nisan’a özel “Çocuk Forumu”

Manavgat Belediyesinden 23 Nisan’a özel “Çocuk Forumu”

Manavgat Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında “Çocuk Forumu” düzenliyor.

Manavgat Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Senin de söyleyeceklerin varsa, bu kürsü seni bekliyor.” ifadesiyle çocuklara çağrıda bulunuldu. 23 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Çocuk Forumu’nda; 6-14 yaş arası çocuklar, kent yaşamına dair duygu, düşünce ve projelerini özgürce dile getirebilecek.

ÇOCUKLARIN SESİ, KENTİN GELECEĞİNE YÖN VERECEK

Manavgat Belediyesi, bu forum aracılığıyla çocukların kentle ilgili fikirlerini ve hayallerini paylaşabilecekleri bir platform oluşturmayı hedefliyor. Manavgat Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Gelecekte kentine sahip çıkan çocuklar yetiştirmek için yönetimde çocukların kararlarını da esas alıyoruz. Manavgat’ı çocuk dostu kent haline getirme vizyonuyla hareket ediyoruz.” denildi.

Etkinlik kapsamında çocuklar, yaşadıkları çevreyi nasıl daha güvenli, eğlenceli ve yaşanabilir kılabileceklerine dair görüşlerini paylaşacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Foruma katılmak isteyen 6-14 yaş arasındaki tüm çocuklar, velileri aracılığıyla Atatürk Kültür Merkezi, Halk Masa ve 444 96 07 numaralı çağrı merkezinden kayıt yaptırabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN