Manavgat yangını ikinci günde otelleri tehdit ediyor

Manavgat yangını ikinci günde otelleri tehdit ediyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün öğlen 12:00 sularında başlayan orman yangını 2. günde de hızını kesmeden devan ediyor. Yangın Manavgat ilçesinin gözde plajı Evrenseki’deki 5 yıldızlı otelleri tehdit ediyor. Oteller bölgesine 3 km kadar yaklaşan yangının alevleri otelden net bir şekilde görülebiliyor.

KARAR/ANTALYA

Antalya’nın Manavgat ilçesi Yeniköy Mahallesi'nnde saat 12.00 sularında çıkan yangın rüzgarın da etkisi ile bir anda büyüdü. 4 mahallede etkili olan yangını söndürmek için 2 uçak, 19 helikopter, 191 arazöz ve bine yakın orman işçisi mücadele ediyor.

TURİSTLER ENDİŞELİ AMA OTEL YÖNETİCİLERİ BİLGİ VERMİYOR

Enrenseki’deki bir otelde konaklayan yerli ve yabancı turistler yangını merak ve endişeyle takip ediyor. Otellerde dün akşam saatlerinde kesilen elektrik henüz verilebilmiş değil. Jeneratörler sayesinde sağlanan elektrikle hizmet verilmeye devam edilse de tatilcilerin tatil keyfi yerini büyük bir endişeye bırakmış durumda..

man-001.jpg

YANGIN EVRENSEKİ KÖYÜ’NÜN BOŞALTILMASINA NEDEN OLDU

Manavgat’ı vuran büyük orman yangını ilçe merkezi ve Evrenseki köyünün boşaltılmasına neden oldu. Antalya Manavgat yolunun sol tarafında kalan köye giriş ve çıkışlara izin verilmezken bazı vatandaşların evlerindeki canlı hayvanları kurtarmak için konutlarına gitmeye çalıştıkları görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN