Manisa'daki orman 2 gündür yanıyor

Manisa'daki orman 2 gündür yanıyor

Manisa'nın Salihli ilçesinde çıkan orman yangınına 2'nci günde de havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Salihli'nin Çelikli Mahallesi mevkisinde dün saat 14.30 sıralarında çıkan orman yangınına 5 uçak, 10 helikopter, 40 arazöz, 10 su ikmal aracı, 5 dozer, 6 yer ekibi ile çok sayıda itfaiye ekibi tarafından müdahale edildi.

Havanın kararmasıyla gece görüşlü 2 yangın söndürme helikopteriyle gece boyunca söndürme çalışmalarına devam edildi.

Yangın bölgesine yakın olan Çukuroba ve Yenipazar mahallelerine giriş ve çıkışlar kontrollü verildi. Ekipler, günün ilk ışıklarıyla hava ve kara unsurları ile tekrar söndürme çalışmalarına katıldı.

Alevlerin ilerlemesi durdurulurken, söndürme çalışmaları havadan ve karadan 2'nci günde de sürüyor. Arazinin engebeli olduğu bölgede arazözlerin ilerlemesi için iş makineleri yol açmaya çalışıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN