Mansur Yavaş açıkladı: Belediye çalışanlarına yüzde 70 zam

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye çalışanlarına yüzde 70 oranında zam yapıldığını duyurdu. Yavaş, "Pandemide, depremde, selde, afette, en kötü günlerde özveriyle çalışan ve dayanışma destanı yazan mesai arkadaşlarımızın yanında olacağız." diye konuştu. Bu zamla birlikte ABB, bir yıl içerisinde çalışanlarına yüzde 151 zam yapmış oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, belediye çalışanlarına yapılan zam oranını duyurdu.

Yavaş zam oranını, "Pandemide, depremde, selde, afette, en kötü günlerde özveriyle çalışan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden tüm Türkiye'ye bir dayanışma destanı yazan mesai arkadaşlarımızın elbette yanında olacağız. Yüzde 70 oranında zam yapıyoruz." sözleriyle duyurdu.

Zammın 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olduğunu belirten Yavaş, "Geçtiğimiz ocak ayında yapılan yüzde 45 zam, temmuz ayında yapılan ortalama yüzde 36 iyileştirme üzerine ve bugün yapılan yüzde 70 zam ile bir yılda yüzde 151 zam vermiş olduk." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN