Mardin'den sonra Eskişehir: Çocuk parkını yaktılar

Mardin'den sonra Eskişehir: Çocuk parkını yaktılar

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde bulunan bir çocuk parkı yanıcı madde dökülerek, ateşe verildi. Parktaki oyuncaklar kullanılamaz hale geldi.

Eskişehir'in Batıkent Mahallesi Adayolu Sokak'taki çocuk parkı, dün akşam kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yanıcı madde dökülerek ateşe verildi.

İtfaiye ekiplerince alevler söndürülürken, oyuncaklar kullanılamaz hale geldi. Polis çevredeki kameraları inceleme altına alırken, Tepebaşı Belediyesi'nden yapılan açıklamada parkın en kısa sürede yenileceği bildirildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

MARDİN'DE DE YAKMIŞLARDI

Mardin'in Artuklu ilçesinde de 7 Ekim'de bir çocuk parkı ateşe verilmişti. Oyuncaklar kullanılmaz hale gelirken olaya ilişkin soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında 2 şüpheli ise gözaltına alınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN