Mart ayında her yer bembeyaz oldu! Kışın yağmayan kar şimdi yağdı: Her yer kartpostallık manzaralara dönüştü

Mart ayında her yer bembeyaz oldu! Kışın yağmayan kar şimdi yağdı: Her yer kartpostallık manzaralara dönüştü

Kış ayında beklenen kar bir türlü yağmadığı için herkes ümidini kesmişken mart ayı kar yağışıyla birlikte geldi. Mart ayında her yer bembeyaz oldu! Sıcaklık eksilere düşerken her yer kartpostallık manzaralara dönüştü...

Sivas'ta mevsim normallerine uygun şekilde ilkbaharın habercisi olan yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Sabah saatlerinde başlayan yağmur, kent merkezine uzaklığı 58 kilometre olan ve 2 bin 552 rakımlı Yıldız Dağı Kayak Merkezi'ne dönüşerek, kartpostallık manzaralar oluşturdu.

MART AYI KAPIDAN BAKTIRDI

Atasözü gerçek oldu, mart ayında lapa lapa kar yağdı

Mart ayının gelmesiyle birlikte, "Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır" atasözü adeta gerçek oldu. Yıldız Dağı'nda etkisini gösteren kar yağışı, kayak severlerin yüzünü güldürdü. Dağın beyaz örtüyle kaplanmasıyla birlikte, hava sıcaklığı da eksi 2 dereceye kadar düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN