MASKİ’nin 1. Olağan Genel Kurulu 1. Oturumu yapıldı

MASKİ’nin 1. Olağan Genel Kurulu 1. Oturumu yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğünün 2024 yılı 1. Olağan Genel Kurulu 1. Oturumu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in başkanlığında gerçekleştirildi. Görüşülen gündem maddeleri oybirliğiyle ara komisyonlara sevk edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in başkanlığında, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün, 2024 yılı 1. Olağan Genel Kurulu 1. Oturumu tamamlandı. Gündem maddeleri oybiliğiyle; Eğitim, Kültür ve Gençlik Spor, Çevre ve Sağlık, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler, Turizm, Kültür ve Sanat ile Plan ve Bütçe ara komisyonlarına gönderildi. Olağan Genel Kurulda, MASKİ’nin 2023 yılı gelir ve gider bütçeleri de Denetçi Cumhur Duman tarafından okundu. Başkan Zeyrek, Olağan Genel Kurulun 2. Oturumunun 17 Mayıs’ta yapılacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN